Pages Navigation Menu
  •  

VinCE Bár programjai

VinCE Bár_logo

Nem is mi lennénk, ha nem tartanánk mesterkurzust, workshopot vagy valami hasonlót, lényeg, hogy beszéljünk és kóstoljunk, körbejárva egy-egy izgalmas témát. A VinCE Bárban egyszerre maximum 20 fő tud helyet foglalni. Az E.On jóvoltából az előadások ingyenesek, de regisztrálás szükséges. A helyeket kezdés után 10 percig tartjuk, utána átadjuk a nem regisztrált, de jelen lévő vendégeknek.

Adatai közlésével kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy adatait a VinCE Magazinkiadó Kft. (bejegyezett székhely:2131 Göd, Termálfürdő krt. 2/B, adatvedelem@vincemagazin.hu) szolgáltatásnyújtás, folyamatos kapcsolattartás, piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából kezelje, az Öntől származó információkkal együttesen dolgozza fel. Ön hozzájárul ahhoz, hogy a VinCE Magazinkiadó Kft. az adatokat a jelen nyilatkozatban meghatározott célból átadja Partnerei részére, Vince Magazinkiadó Kft, valamint Partnerei vonatkozó jogszabályok alapján kezeljék, feldolgozzák. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Ön tájékoztatást kérhet az adatai kezeléséről az egyes adatkezelőktől, hozzájárulását pedig a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges adatok kivételével – bármikor visszavonhatja, indoklás és díjfizetés nélkül. A visszavonás az egyes adatkezelőkhöz küldött levélben, illetve e-mailben az Ön neve, címe, e-mail címe megjelölésével történhet.

Az adatkezelés jelen nyilatkozatban meghatározott céljának megvalósulásával egyidejűleg az Ön által átadott adatok törlésre kerülnek. A VinCE Magazinkiadó Kft tájékoztatja Önt, hogy az adatkezeléssel kapcsolatban jogsértést észlel, bírósági jogorvoslatot vehet igénybe, valamint a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz fordulhat.  A VinCE Magazinkiadó Kft. nyilvántartási száma: NAIH-61861/2013.

Advertisement