Pages Navigation Menu
  •  

Kökénypálinka, narancspárlat és bencés likőr

Agárdi SzilvaEurópa talán legrangosabb párlatversenye az osztrák Destillata, ahol az idén (is) óriási sikert ért el az Agárdi Pálinkafőzde – egész pontosan 21 érem az övék a 113 magyar éremből, ezzel az Agárdi nemzetgyőztes lett.
Az Agárdi Pálinkafőzde termékei is kóstolhatóak lesznek Balatonfüreden a VinCE Balatonon, többek között a dél-balatoni Irsai Olivérből készült Muskotályos Szőlő pálinka.

Az Agárdi készíti a Pannonhalmi Apátság évszádos tradíciója szerint készülő gyógynövénylikőreit, a Bencés Likőröket is, és ugyancsak az Agárdi készített először Szivarpálinkát, ami egy aszúhordóban érlelt aszútörköly pálinka. A főzde azonban nem áll meg az újításban, tovább folytatják a különböző ízek párlatban való koncentrálását: készült narancspárlat, banánpárlat, sőt még sörpárlat is az Agárdi üzemben.
További információ: www.agardi.hu

 

Advertisement